Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (4)Реферативна база даних (11)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Крапивницька І$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
1.

Карпович І. В. 
Дослідження процесу зцукрювання у виробництві харчового сиропу [Електронний ресурс] / І. В. Карпович, І. О. Крапивницька, О. І. Брик // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 48. - С. 120-123. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_48_21
Наведено результати дослідження ефективності використання глюкоамілазних ферментних препаратів для зцукрювання глюкозного розчину, одержаного з пшениці. Встановлено оптимальні технологічні параметри проведення процесу.
Попередній перегляд:   Завантажити - 954.538 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
2.

Омельчук Є. О. 
Використання целюлолітичних ферментних препаратів для отримання яблучного пектину [Електронний ресурс] / Є. О. Омельчук, В. О. Красінько, І. О. Крапивницька, С. О. Сирчин // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 51. - С. 14-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_51_3
Досліджено можливість використання целюлолітичних ферментних препаратів для підвищення виходу пектину під час обробки пектиновмісної сировини на стадії гідратування. Встановлено вплив концентрації ферментного препарату на вихід пектину, його ступінь етерифікації та молекулярну масу.
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.108 Mb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
3.

Оболкина В. 
Підвищення харчової цінності цукерок доданням виноградних вичавок [Електронний ресурс] / В. Оболкина, Т. Калиновська, І. Крапивницька // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 3. - С. 23-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_3_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.591 Mb    Зміст випуску     Цитування
4.

Сизоненко О. 
Ефективна технологія сиропу із цукрових буряків [Електронний ресурс] / О. Сизоненко, І. Крапивницька, І. Карпович, О. Кушнір // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 1-2. - С. 41-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_1-2_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.025 Mb    Зміст випуску     Цитування
5.

Згурський А. В. 
Дослідження реологічних характеристик молочно-овочевих сумішей для виробництва морозива [Електронний ресурс] / А. В. Згурський, Г. Є. Поліщук, Є. І. Ковалевська, І. О. Крапивницька // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 115-118. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_2_39
Попередній перегляд:   Завантажити - 654.845 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Оболкіна В. 
Гелланова камедь в оздобленні напівфабрикатів [Електронний ресурс] / В. Оболкіна, І. Сівній, І. Крапивницька // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 5. - С. 29-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_5_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 411.122 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Сивній І. 
Особливості зберігання білково-збивного крему з доданням горобинового та журавлинового пюре [Електронний ресурс] / І. Сивній, В. Оболкіна, І. Крапивницька // Продовольча індустрія АПК. - 2016. - № 5. - С. 27-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2016_5_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 264.374 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Крапивницька І. О. 
Термогравіметричний аналіз пектинових гелів [Електронний ресурс] / І. О. Крапивницька, П. В. Гурський, Ф. В. Перцевий // ScienceRise. - 2015. - № 7(2). - С. 23-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2015_7(2)__6
Попередній перегляд:   Завантажити - 729.734 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Крапивницька І. О. 
Дослідження структуроутворення та змін форми звязку вологи в пектинових гелях методом диференціально-сканувальної калориметрії [Електронний ресурс] / І. О. Крапивницька, В. О. Потапов, П. В. Гурський, Ф. В. Перцевой // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 1(6). - С. 48-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_1(6)__11
У процесі термоциклування досліджено зміни структури та вологоутримуючу здатність зразків пектинових гелів з різним рецептурним складом за допомогою диференціально-сканувальної калориметрії, циклічно нагріваючи їх та заморожуючи. Доведено вплив основних рецептурних компонентів на збільшення кількості зв'язаної води, стійкість структури та тривалість гелеутворення в пектинових гелях, що відбуваються під час нагрівання та заморожування.
Попередній перегляд:   Завантажити - 581.009 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
10.

Вайсеро О. 
Використання гідролізованого морквяного пюре в технології помадних цукерок [Електронний ресурс] / О. Вайсеро, О. Кохан, І. Крапивницька, В. Оболкіна // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - № 1-2. - С. 40-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2017_1-2_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 349.898 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського