Пошуковий запит: (<.>A=Крапивницька І$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
|
1. |
Карпович І. В. Дослідження процесу зцукрювання у виробництві харчового сиропу [Електронний ресурс] / І. В. Карпович, І. О. Крапивницька, О. І. Брик // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 48. - С. 120-123. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_48_21 Наведено результати дослідження ефективності використання глюкоамілазних ферментних препаратів для зцукрювання глюкозного розчину, одержаного з пшениці. Встановлено оптимальні технологічні параметри проведення процесу.
|
2. |
Омельчук Є. О. Використання целюлолітичних ферментних препаратів для отримання яблучного пектину [Електронний ресурс] / Є. О. Омельчук, В. О. Красінько, І. О. Крапивницька, С. О. Сирчин // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 51. - С. 14-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_51_3 Досліджено можливість використання целюлолітичних ферментних препаратів для підвищення виходу пектину під час обробки пектиновмісної сировини на стадії гідратування. Встановлено вплив концентрації ферментного препарату на вихід пектину, його ступінь етерифікації та молекулярну масу.
|
3. |
Оболкина В. Підвищення харчової цінності цукерок доданням виноградних вичавок [Електронний ресурс] / В. Оболкина, Т. Калиновська, І. Крапивницька // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 3. - С. 23-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_3_8
|
4. |
Сизоненко О. Ефективна технологія сиропу із цукрових буряків [Електронний ресурс] / О. Сизоненко, І. Крапивницька, І. Карпович, О. Кушнір // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 1-2. - С. 41-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_1-2_11
|
5. |
Згурський А. В. Дослідження реологічних характеристик молочно-овочевих сумішей для виробництва морозива [Електронний ресурс] / А. В. Згурський, Г. Є. Поліщук, Є. І. Ковалевська, І. О. Крапивницька // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 115-118. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_2_39
|
6. |
Оболкіна В. Гелланова камедь в оздобленні напівфабрикатів [Електронний ресурс] / В. Оболкіна, І. Сівній, І. Крапивницька // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 5. - С. 29-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_5_9
|
7. |
Сивній І. Особливості зберігання білково-збивного крему з доданням горобинового та журавлинового пюре [Електронний ресурс] / І. Сивній, В. Оболкіна, І. Крапивницька // Продовольча індустрія АПК. - 2016. - № 5. - С. 27-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2016_5_9
|
8. |
Крапивницька І. О. Термогравіметричний аналіз пектинових гелів [Електронний ресурс] / І. О. Крапивницька, П. В. Гурський, Ф. В. Перцевий // ScienceRise. - 2015. - № 7(2). - С. 23-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2015_7(2)__6
|
9. |
Крапивницька І. О. Дослідження структуроутворення та змін форми звязку вологи в пектинових гелях методом диференціально-сканувальної калориметрії [Електронний ресурс] / І. О. Крапивницька, В. О. Потапов, П. В. Гурський, Ф. В. Перцевой // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 1(6). - С. 48-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_1(6)__11 У процесі термоциклування досліджено зміни структури та вологоутримуючу здатність зразків пектинових гелів з різним рецептурним складом за допомогою диференціально-сканувальної калориметрії, циклічно нагріваючи їх та заморожуючи. Доведено вплив основних рецептурних компонентів на збільшення кількості зв'язаної води, стійкість структури та тривалість гелеутворення в пектинових гелях, що відбуваються під час нагрівання та заморожування.
|
10. |
Вайсеро О. Використання гідролізованого морквяного пюре в технології помадних цукерок [Електронний ресурс] / О. Вайсеро, О. Кохан, І. Крапивницька, В. Оболкіна // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - № 1-2. - С. 40-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2017_1-2_12
|